• Dit evenement is voorbij.

Back on Track

zaterdag 13 november 2021 van 20:00 tot 22:00

Toevoegen aan winkelwagen

update: gelukkig kan het concert binnen de nieuwe coronamaatregelen gewoon doorgaan! Denk wel aan je QR code.

Nu we eindelijk weer gewoon met z’n allen mogen spelen, willen we natuurlijk niets liever dan ons geliefde publiek laten zien hoe veelzijdig ons genre ook alweer was. In een gevarieerd programma gaan we van de duistere kanten van de blaasmuziek naar de lichte muziek, van de drukke Amerikaanse oostkust naar tropisch Cuba, van de klassieke fanfare naar filmische jazz. Kortom, maak je klaar voor een wervelwind door de wereld van de blaasmuziek.

Wij kunnen niet wachten!

Kaarten à €12,50 bestel je via bovenstaande button “in winkelmand“. Pas daarna het aantal tickets aan in je winkelmand en klik op “winkelmand bijwerken”.

Programma:

East Coast Pictures – Nigel Hess
A Passing Fantasy – Fisher Tull
Danzas Cubanas – Robert Shaldon
Blue Shades – Frank Ticheli
One Life Beautiful – Julie Giroux
Time Lapse l’Aventure – Michael Nyman
Wiener Philharmoniker Fanfare – Richard Strauss
Anti Fanfare – Andrew Blair

LET OP: Voor dit concert is een Corona Toegangsbewijs nodig.

Datum:
zaterdag 13 november 2021