• Dit evenement is voorbij.

Symfonie voor Angsthazen en Durfals

zondag 3 april

Ticket Prijs
11:30 uur - volwassene / kind 12+ 15,00

11:30 uur - kind t/m 12 jaar 10,00

14:30 uur - volwassene / kind 12+ 15,00

14:30 uur - kind t/m 12 jaar 10,00

Toevoegen aan winkelwagen

Plaats de kaart(en) eerst in je mandje, daarna kun je de aantallen aanpassen!

De Symfonie voor Angsthazen en Durfals is een verhaal over een jongen die er alles aan doet om ook eens bang te zijn. Hij beleeft de spannendste avonturen, maar bang zijn lukt hem niet. Totdat hij een prinses ontmoet…

Kom jij kijken en luisteren naar dit verhaal? Als echte Durfal mag je ook meedoen, gewoon lekker vanuit het publiek. Klappen op je benen, in je handen, zingen: aan het begin van het concert zullen we het samen met je oefenen. Zodat we er met z’n allen een muzikaal spektakel van gaan maken!

De muziek is gebaseerd op de Schilderijententoonstelling van Moessorgski. Het concert duurt 45 tot maximaal 60 minuten. En je kunt ervoor kiezen om ‘s ochtends of ‘s middags te komen, want we spelen de voorstelling 2 keer.

Presentatie: Eric Robillard
Regie: Margrith Vrenegoor
Componist / Arrangeur: Toek Numan

Deze familievoorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar

Volwassenen (en kinderen boven de 12):    € 15,-
Kinderen t/m 12 jaar:    € 10,-

Met bovenstaande knoppen kun je de gewenste kaarten in je mandje stoppen; pas daarna de aantallen aan in je mandje.

Datum:
zondag 3 april