12 november 2022

Blazen in de Koepel

Op zaterdag 12 november heb je de kans om niet één, maar twee fantastische orkesten te komen beluisteren in de NedPho-Koepel in Amsterdam! We hebben natuurlijk altijd veel zin om een concert te geven. Maar dit keer wordt het extra bijzonder, omdat Koninklijke Sophia’s Vereeniging uit Loon op Zand bij ons te gast is.

De Tramharmonie bijt het spits af, met een grote dosis energie, passie en muzikale flair zoals jullie van ons gewend zijn, vullen we de koepel met uitdagende klanken. Het tweede gedeelte van de avond neemt Koninklijke Sophia’s Vereeniging plaats op het podium.

Dit symfonisch blaasorkest behoort al tientallen jaren tot de top van de blaasorkesten in Nederland en speelt in de concertdivisie van de KNMO. En ze komen niet alleen naar Amsterdam. Ze nemen trombone-talent Tim Ouwejan mee. Tim is pas 22 jaar oud en heeft het al ver geschopt. Hij speelde mee in diverse professionele orkesten, hij maakt deel uit van de academie van het Concertgebouworkest. En hij is benoemd tot solo-trombonist van het Radio Philharmonisch Orkest. Wij zijn benieuwd, jij ook?

Trakteer jezelf op een avond vol blaasmuziek en koop nu direct je kaarten!

Amsterdamse Tramharmonie
onder leiding van Jacco Nefs

Divertimento Oliver Waespi
Suite No 2 for Band Victoriano Valencia Rincón
The fly Oscar Navarro

Koninklijke Sophia’s Vereeniging
onder leiding van Jos Schroevers

Mouvements Frénétiques Alexandre Kosmicki
Traveler David Maslanka
T-bone Concerto Johan de Meij
Solist Tim Ouwejan

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van de details van dit concert? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Wees gerust. We hebben veel te melden, maar dat doen we in weinig mails. We houden zelf ook van een rustige mailbox…

Ja, ik wil op de hoogte blijven!

Mis vooral ook deze niet: