24 maart 2023

Shaken. Not stirred.

The name is Bond. James Bond.

Dit jaar precies 70 jaar geleden zag geheim agent 007 het levenslicht in de boeken van Ian Fleming. Inmiddels zijn er maar liefst 25 films verschenen met James Bond in de hoofdrol. Legendarisch om de Bond-girls, de auto’s en de gadgets, maar misschien nog wel het meest om de iconische muziek. Het bekende Bond-thema gaat al 60 jaar mee, en is nog steeds een van de meest herkenbare filmtunes ooit gemaakt.

Op 24 maart duikt de Tramharmonie in de wereld van James Bond. Er staat je een avond te wachten vol met bekende en minder bekende muziek uit de 007 filmreeks. Met indrukwekkende orkestrale soundtracks en onvergetelijke titelsongs vertolkt door zangeres Anita Petruescu.

Dit wordt een concert dat je niet wilt missen. Dus bestel hier je kaarten!

Diamonds are forever
Goldfinger
On her Majesty’s Secret Service (medley)
Skyfall
You Only Live Twice

En nog veel meer!

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van de details van dit concert? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Wees gerust. We hebben veel te melden, maar dat doen we in weinig mails. We houden zelf ook van een rustige mailbox…

Ja, ik wil op de hoogte blijven!

Mis vooral ook deze niet: