27 januari 2024
20:00

West Side Story in Concert

For English please scroll down. Show will be performed in English.

In het New York van de jaren ’50 maken twee straatbendes elkaar het leven zuur. De verboden liefde tussen Tony en Maria lijkt zo mooi, maar loopt dramatisch af. Romeo en Julia in een modern jasje. De muziek van de West Side Story is minstens zo bekend als het verhaal, en krijgt daarom de hoofdrol in deze voorstelling van de Amsterdamse Tramharmonie. Met fantastische solisten, dankzij onze samenwerking met Happily Ever After Productions.

Dit is ook het afscheidsconcert van onze dirigent Jacco Nefs, die meer dan 10 jaar met hart en ziel ons orkest heeft geleid. Meer dan redenen genoeg dus om dit concert niet te missen!


dirigent Jacco Nefs
regisseur Sara Watts

een samenwerking met Happily Ever After Productions


Two rival street gangs in 1950s New York are making each other’s lives miserable in this adaptation of Romeo and Juliet. Tony and Maria’s forbidden romance may seem beautiful, but it will end in tragedy. The music of West Side Story, which is just as beloved as the classic storyline, is given centre stage in this performance by the Amsterdamse Tramharmonie featuring fantastic soloists from Happily Ever After Productions.

As if you needed another reason to attend, the event will also serve as a farewell concert for conductor Jacco Nefs, who has led the ensemble with heart and soul for over a decade.


Theater Amsterdam
Danzigerkade 5
1013 AP Amsterdam

27 januari 2024
aanvang 20:00 uur
tickets € 29,50


West Side Story in Concert wordt mede mogelijk gemaakt door:

P.W. Janssen’s
Friesche Stichting

Stichting
Gilles Hondius
Foundation


VSBfonds ondersteunt initiatieven van en voor iedereen die actief wil meedoen aan de samenleving. In de vorm van donaties, praktische kennis en netwerken. Het fonds wil bijdragen aan de zelfredzaamheid en samenredzaamheid in ons land. Door sociale en culturele projecten te steunen en door studiebeurzen te verstrekken. Zodat iedereen zijn of haar plek krijgt in onze diverse samenleving en kan groeien, leren en leven met én dankzij elkaar. Vandaar het motto van het fonds: ‘Iedereen doet mee’.

Theater Amsterdam29,50

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van de details van dit concert? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Wees gerust. We hebben veel te melden, maar dat doen we in weinig mails. We houden zelf ook van een rustige mailbox…

Nieuwsbrief

Ja, ik wil op de hoogte blijven!

Mis vooral ook deze niet: