Psst. Moet je horen…

Koperensemble bij The Christmas Show

Op 23 en 24 december zijn in de Ziggo Dome 5 voorstellingen van The Christmas Show. En om het publiek alvast lekker op te warmen, speelt het koperkwintet van de Tramharmonie voorafgaand aan elke show Christmas Carols bij de ingang. Gezellig he? De optredens zijn buiten, dus kom gezellig langs en zing een moppie mee.

Merry Christmas!

Nieuw: kaartjes kopen op onze site!

Vanaf nu is het mogelijk om kaartjes voor onze concerten te kopen via onze eigen website! Dus reserveren via de mail hoeft niet meer, en lange wachtrijen bij de ingang van concerten zijn verleden tijd.

Het eerste concert waarvoor de kaartverkoop via onze site loopt is De Notenkraker.

Hoe het werkt? Ga gewoon naar het concert van je keuze en bestel het aantal kaarten dat je wilt hebben. Reken af via iDeal en je krijgt de kaartjes in je mail. Mocht je geen mail hebben ontvangen, kijk dan even in je spamfolder of stuur ons een berichtje.

NB Dit geldt alleen voor concerten waarbij wij zelf de kaartverkoop doen. Soms loopt de kaartverkoop via de concertzaal zelf. Dat staat dan natuurlijk bij het concert vermeld.

Verrassende Ontmoetingen

Op 15 oktober reist de Tramharmonie af naar het onherbergzame Zuiden des Lands. Een expeditie die niet zonder gevaren is, maar voor het Hogere Doel zijn wij bereid dit risico te nemen. Wij hopen daar namelijk meer te weten te komen over de oorspronkelijke leefomgeving van onze dirigent. En als klap op de vuurpijl zullen we ook nog een lokale stam ontmoeten, die onder de naam Concordia door het leven gaat.
Verrassende Ontmoetingen…!

Eerste prijs!

Zondag 27 november vertrok de spelersbus van de Tramharmonie naar Veldhoven voor de Concertwedstrijden van de KNMO. Al zeggen we het zelf: we hebben daar een puik concert gegeven. De jury beloonde dat met 87 punten, een eerste prijs. En, nog veel belangrijker, het publiek beloonde ons met een staande ovatie. Daar doen we het voor!

Een van de stukken die we speelden was de prachtige Symfonie no. 0 van de Belgische componist Bart Picqueur. Benieuwd? Luister de registratie hier terug.

Nancy en Davey

De nieuwe Johnny Jordaan

De vijf finalisten die uit de vele inzendingen waren geselecteerd, zongen de sterren van de hemel in Café Lowietje. Wat een gezellige avond was het, en wat een hoog niveau!
De jury kwam er dan ook niet uit. Er zat maar 1 ding op: twee deelnemers mogen mee naar Carré!
Dus spelen we in Carré niet alleen met de nieuwe Johnny Jordaan, maar ook met de nieuwe Tante Leen. Wij presenteren met trots:
Davey Bindervoet en Nancy Visser.
Op 28 mei zingen zij met de Tramharmonie in Carré een medley van Johnny Jordaan. Gezelligheid en meedeinen gegarandeerd!

Pagina 1 van 512345