• Dit event is voorbij.

This is John Williams

zaterdag 2 november van 20:00 tot 22:30

€25

John Williams. Zonder twijfel de grootste componist van filmmuziek aller tijden.

Op 2 november haalt de Tramharmonie werkelijk alles uit de kast om een onvergetelijk eerbetoon aan John Williams te brengen. Het zal je verbazen hoeveel van zijn muziek je kent, bewust of onbewust. Wij konden zelf eigenlijk niet kiezen. Als het concert 3 dagen mocht duren, speelden we ál zijn hits. Nu hebben we een selectie gemaakt, maar wát een pareltjes allemaal! Eentje verklappen we alvast: de muziek van Star Wars komt zeker voorbij, beloofd. En de rest…? Kom kijken en maak het van dichtbij mee!

Onder leiding van: Jacco Nefs
Presentatie: Dominic Seldis

De kaartverkoop van dit concert is geplaceerd. Door op de knop “Bestel je kaart(en)” te klikken open je het systeem waarmee je stoelen kunt kiezen. We raden je af om hier je telefoon voor te gebruiken.
Iedereen wil natuurlijk de beste plek. Zou je daarom zo vriendelijk willen zijn om geen losse stoelen vrij te laten? Dankjewel!

Datum:
zaterdag 2 november