Tramharmonie in de lift

Het gaat goed met ons!

En dat vonden wij wel eens een nieuwsberichtje waard. Hoewel onze naam nog altijd anders doet vermoeden, namen we drie jaar geleden definitief afscheid van het GVB. Of eigenlijk zij van ons… Toen werd het even lastig voor de Amsterdamse Tramharmonie. We werden daardoor dakloos en het was hard werken om de financiering in het gareel te houden. Het is nu zo’n drie jaar later en we zijn in topvorm!

Hoewel inmiddels weer dakloos vanwege de nieuwe tarieven van Q-Factory (het voormalige MuzyQ in Amsterdam Oost), hebben we een geweldig 2014 achter de rug. Onder leiding van dirigent Jacco Nefs speelden we voor een uitverkocht Paradiso, maakten we een zeer succesvol debuut in de Brabantse concertserie Verrassende Ontmoetingen en speelden we op de valreep van 2015 voor onze Koning Willem-Alexander tijdens het Koninkrijksconcert 2014.

Voor de eerste helft van 2015 staan naast de aftrap in het prachtige Muziekgebouw aan ‘t IJ ook een reis naar Berlijn op het programma en een concert in het Amsterdam Museum.

 

Vorig bericht
Amsterdamse Tramharmonie speelt voor Koning Willem-Alexander
Volgend bericht
Muziekgebouw aan ‘t IJ op 21 maart

Gerelateerd

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.